twitter
rss

Ο Σύλλογός μας, έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει σε ένα διασχολικό τουρνουά σκακιού που θα διοργανώσει στο σχολείο μας την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 στις 10.00 π.μ.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλα τα παιδιά των Δημοτικών σχολείων της περιοχής μας, που αγαπούν και παίζουν σκάκι ανεξάρτητα από την ηλικία ή το επίπεδό τους.

Είναι μια πρωτοβουλία του συλλόγου μας αφενός μεν, για να δώσουμε στα παιδιά τη χαρά να παίξουν σε ένα «μικρό» πρωτάθλημα και να διασκεδάσουν μέσα από την αγωνιστική διαδικασία αλλά και αφετέρου, για εμάς τους γονείς να βρεθούμε από κοντά, να γνωριστούμε καλύτερα, να συζητήσουμε θέματα κοινού ενδιαφέροντος και προβληματισμού.

Το τουρνουά είναι ατομικό, (δεν θα αγωνιστούν τα παιδιά ως σχολικές ομάδες), θα γίνει σε τρείς κατηγορίες (Α-Β), (Γ-Δ), (Ε-ΣΤ) τάξη, και εκτός των μεταλλίων που θα δοθούν στους νικητές των αντιστοίχων κατηγοριών, αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής θα απονεμηθούν σε όλα τα παιδιά.

Για την καλύτερη προετοιμασία του τουρνουά, θα θέλαμε να μας δηλώσετε τις συμμετοχές μέχρι και την Πέμπτη 14 Μαΐου στα mail: 46odsa@gmail.com ή dimntalas@gmail.com αναφέροντας Ονοματεπώνυμο παιδιού, σχολείο και τάξη.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου