twitter
rss



Με τον πιο γλυκό τρόπο άνοιξε η αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων του συλλόγου μας το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου με το καθιερωμένο πια, Cake Bazaar.

Γονείς του σχολείου μας, ετοίμασαν και μας πρόσφεραν μια πανδαισία από κέικ, γλυκά και εδέσματα που ικανοποίησαν και τον πιο δύσκολο ουρανίσκο.

Παράλληλα με τους καφέδες, τους χυμούς και τα ροφήματα που πρόσφερε ο σύλλογός μας, το παγωμένο πρωινό του Σαββάτου μετατράπηκε σε  μια ζεστή γιορτή γεμάτη γλύκα και θαλπωρή.


Ο κουμπαράς μας έχει αρχίζει να γεμίζει με τις προσφορές των γονέων αλλά και των παιδιών που βρέθηκαν κοντά μας και είμαστε σίγουροι ότι το τελικό ποσό θα αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη για όλους μας. Όλες οι δωρεές θα διατεθούν για να στηρίξουν τις δράσεις του συλλόγου μας αλλά και του σχολείου, θα επιστρέψουν δηλαδή πάλι στα παιδιά μας.

Το Cake Bazaar συνεχίζεται και το ερχόμενο Σάββατο 19 Δεκεμβρίου από τις 9.30 π.μ. και σας περιμένουμε με ακόμα περισσότερα γλυκά, με ακόμα περισσότερη γιορτινή διάθεση. Παράλληλα θα διεξαχθεί και το Χριστουγεννιάτικο Αθλητικό  Τουρνουά μπάσκετ και βόλεϊ με τους μαθητές του 63ου Δημοτικού Σχολείου που θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο σχολείο μας.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε την προβολή της κινηματογραφικής ταινίας «Επιτέλους Φθάσαμε Σπίτι»  που θα γίνει στο μικρό μας σινεμά την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 6.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ.


3 comments :

  1. για την ταινια θα ειναι για ολλα τα παιδια η μον απο το σχολειο

  1. για την ταινια θα ειναι για ολλα τα παιδια η μον απο το σχολειο

  1. Την ταινία μπορούν να την παρακολουθήσουν όλα τα παιδιά του σχολείου μας, μαζί με τυχόν αδερφάκια τους.

Δημοσίευση σχολίου