twitter
rss

Ένα ξεχωριστό Σάββατο με αθλητικούς αγώνες, χριστουγεννιάτικους χορούς, γλυκά μπισκοτόσπιτα και άλλα πολλά είχαμε τη χαρά να ζήσουμε σήμερα στο σχολείο μας.

Το Χριστουγεννιάτικο αθλητικό τουρνουά πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στους μαθητές του σχολείου μας και του 63ου Δημοτικού σχολείου, που είχαμε τη χαρά και την τιμή να τους φιλοξενήσουμε σήμερα κοντά μας.


Τα παιδιά αγωνίστηκαν στο βόλεϊ και στο μπάσκετ και διακρίθηκαν για το αγωνιστικό τους πνεύμα, την ευγενή άμιλλα και το πάθος που έδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Με την καθοδήγηση της γυμνάστριάς τους κας. Λία Αθανασου και του γυμναστή μας κ, Αλέξανδρου Κατσώρα τα παιδιά διασκέδασαν παίζοντας και παράλληλα τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να ανανεώσουν το αθλητικό τους ραντεβού στο επόμενο αθλητικό τουρνουά.

Παράλληλα με το τουρνουά συνεχίστηκε για δεύτερο Σάββατο το Cake Bazaar μας, με ακόμα περισσότερες γλυκές αλλά και αλμυρές δημιουργίες που με τόση φροντίδα και καλή διάθεση προσέφεραν οι γονείς του σχολείου μας στο σύλλογό μας.

Ξεχωριστή έκπληξη ήταν η κλήρωση ενός υπέροχου μπισκοτόσπιτου, τόσο αριστοτεχνικά και καλλιτεχνικά φτιαγμένου που ειλικρινά αναρωτιόμαστε σε ποιον θα πάει η καρδιά να το φάει !

Το μπισκοτόσπιτο ήταν μια ευγενική προσφορά της κας. Λίας Κουτσιρίμπα προς το σύλλογό μας, την οποία και ευχαριστούμε θερμά!

Μέσα σε όλα αυτά, ξεχωριστή πινελιά ήταν το χορευτικό που απολαύσαμε από τις μικρές μας χορεύτριες, που με ξεχωριστό σκέρτσο και χάρη μας έβαλαν για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ήταν όντως μια ξεχωριστή ημέρα…

Τα παιδιά έπαιξαν σε «επίσημους αγώνες».

Οι γονείς καμάρωσαν τα παιδιά τους πίνοντας ζεστά καφεδάκια, δοκιμάζοντας γλυκιές γεύσεις και ανταλλάσσοντας συνταγές.

Οι μικρές μας χορεύτριες μάγεψαν όλο τον κόσμο.

Ο Σύλλογός μας, είχε τη χαρά να διοργανώσει άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση και να συγκεντρώσει χρήματα από τις δωρεές όλων των παρευρισκομένων τα οποία και θα διαθέσει για τις ανάγκες του σχολείου μας.

Σας ευχαριστούμε όλους !

Το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 63ου Δ.Σ.Α. που με τόση προθυμία ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας.

Όλα τα παιδιά και τους γονείς που, για ακόμα μια φορά αγκάλιασαν το σύλλογό μας και με τη συμμετοχή τους συνέβαλαν να περάσουμε όλοι μας τόσο όμορφα.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γυμναστές κα.Λία Αθανασου και κ. Αλέξανδρο Κατσώρα για την άψογη διεξαγωγή του Χριστουγεννιάτικου Αθλητικού μας Τουρνουά καθώς και στον κόουτς των ομάδων μας κο.Κώστα Πατσό για την πολύτιμη βοήθειά του. 

Και του χρόνου !!

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ



0 comments :

Δημοσίευση σχολίου