twitter
rss



Εγκαίνια για την κινηματογραφική μας λέσχη χθες, σε μια βραδιά που ξεπέρασε σε επιτυχία και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.

Η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει το πλήθος των παιδιών που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την κινηματογραφική μας ταινία.

Χαρούμενα και γελαστά προσωπάκια διασκέδασαν για 2 ώρες βλέποντας την ταινία τελευταίας προβολής «Επιτέλους φθάσαμε σπίτι» σε μία αίθουσα που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από ένα κανονικό σινεμά.

Η χθεσινή βραδιά σηματοδοτεί με τον καλύτερο τρόπο την έναρξη της κινηματογραφικής λέσχης του συλλόγου μας, η οποία θα συνεχίσει το ίδιο δυναμικά την παρουσία της με περισσότερες ταινίες στο προσεχές μέλλον.

Ήδη οργανώνουμε τις επόμενες προβολές μας και σχεδιάζουμε να εντάξουμε και ειδικές θεματικές ενότητες με ανάλογα αφιερώματα.

Ειδικά για τη χθεσινή μας πρώτη προβολή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την εταιρεία «Τροφοδοτική Αιγαίου» για την ευγενική της χορηγία σε ποπ κορν και χυμούς, που απόλαυσαν εντελώς δωρεάν όλα τα παιδιά καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Γιώργο Φονιά για την πολύτιμη βοήθειά του στην τεχνική υποστήριξη της προβολής μας.

Σε όλους εσάς, τους γονείς και τα παιδιά, που με τόση θέρμη αγκαλιάζετε και στηρίζετε όλες τις δράσεις του συλλόγου μας, σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και τη δύναμη που μας δίνετε για να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερα και περισσότερα πράγματα.




0 comments :

Δημοσίευση σχολίου