twitter
rss



Το πιο γλυκό παζάρι και φέτος στο σχολείο μας !

Το καθιερωμένο πια, Cake Bazaar έρχεται και φέτος κοντά μας. Μια γλυκιά πρωτοβουλία του συλλόγου μας που έγινε θεσμός !

Τα Σάββατα 12 και 19 Δεκεμβρίου 2015 και από τις 10.00 π.μ. έως τις 14.00 μ.μ. μετατρέπουμε το σχολείο μας στο μεγαλύτερο και καλύτερο ζαχαροπλαστείο των Αθηνών.

Υπέροχα γλυκά, αλμυρά, ευφάνταστες συνταγές, κέικ, τούρτες, πρωτότυπες λιχουδιές αλλά και ζεστά ροφήματα, καφέδες, τσάι, χυμοί και πολλά άλλα θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους σε μια ζεστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο χώρο του σχολείου μας.

Προσκαλούμε τις μαμάδες, τις γιαγιάδες ακόμα και τους μπαμπάδες να φτιάξουν ένα κέικ ή ένα γλυκό (ή ακόμα και ένα αλμυρό) και να το  προσφέρουν στο Σύλλογο σε όποιο από τα δύο Σάββατα θέλουν. 

Εμείς θα αναλάβουμε να το «πουλήσουμε» κομμάτι, κομμάτι  σε όλους εσάς που θα έρθετε με τα παιδιά σας στο σχολείο. Δεν θα υπάρχει τιμή πώλησης. 

Δίνετε ότι θέλετε για το γλυκό και τον καφέ που προτιμάτε και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για τις ανάγκες του σχολείου και του συλλόγου μας. Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τις εκδηλώσεις του συλλόγου μας (επισκέψεις, εκδρομές, κλπ)  ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά του σχολείου χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Ταυτόχρονα θα γίνουν και στοχευόμενες φιλανθρωπικές δράσεις αλληλεγγύης σε οικογένειες του σχολείου μας που έχουν ανάγκη ειδικά αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να κάνουμε τα φετινά Χριστούγεννα τόσο γλυκά  και όμορφα όσο αξίζει στα παιδιά μας !!!


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου