twitter
rss




Πραγματοποιήθηκε εχθές Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 η ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας ή οποία είχε και χαρακτήρα εκλογοαπολογιστικό αφού φέτος είναι χρόνια εκλογών για τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων. 

Αφού διαπιστώθηκε η απαρτία, μιας και  η προσέλευση τον γονέων ήταν αρκετά ικανοποιητική, ξεκίνησαν οι εργασίες της γενικής μας συνέλευσης με την εκλογή του προεδρείου που ανέλαβε τον συντονισμό των συζητήσεων.


Έγινε μια αρχική τοποθέτηση από τον πρόεδρο του συλλόγου μας κ. Ζησιμόπουλο για τα πεπραγμένα της προηγούμενης χρονιάς και τους στόχους που έχουν τεθεί με το ξεκίνημα της νέας, και ο ταμίας του συλλόγου μας κ. Ντάλας έκανε έναν αναλυτικό οικονομικό απολογισμό με παράλληλη παρουσίαση και των κυριοτέρων δράσεων του συλλόγου μας μέχρι τώρα.

Στη συνέχεια έγινε διαλογική συζήτηση μεταξύ των παριστάμενων γονέων και του απερχόμενου Δ.Σ. όπου τονίστηκε η επιτακτική ανάγκη να συνεχίσει ο σύλλογος την πορεία που έχει διαγράψει τα τελευταία χρόνια, να εμπλουτιστεί με νέα μέλη το Δ.Σ. μέσω των επερχόμενων εκλογών, να μαζικοποιηθεί ακόμα περισσότερο με νέους γονείς και φυσικά να συνεχίσει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη και πολύπλευρη βοήθεια στο εκπαιδευτικό έργο του σχολείου με όποιο τρόπο μπορεί.

Ορίστηκε η ημερομηνία των εκλογών που θα είναι το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Νοεμβρίου 2016  καθώς ο έλεγχος από την εξελεγκτική επιτροπή θα διεξαχθεί στα βιβλία του συλλόγου μας το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016.

Επίσης εκλέχθηκε η εφορευτική επιτροπή η οποία θα έχει και την ευθύνη της διεξαγωγής των εκλογών. Λεπτομέρειες για την διαδικασία των εκλογών θα σταλούν από την εφορευτική επιτροπή σε εύλογο χρόνο.

Οι πρώτες υποψηφιότητες για την εκλογή στα όργανα του συλλόγου μας (Δ.Σ., εκπρόσωποι στην Ένωση Γονέων και Εξελεγκτική Επιτροπή) έχουν ήδη τεθεί και το ψηφοδέλτιο θα μείνει ανοιχτό μέχρι την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου ώστε να προλάβουν όλοι όσοι το επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα.

Μέχρι στιγμής οι υποψηφιότητες είναι:

1.      ΧΑΣΙΚΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
2.      ΠΑΤΣΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
3.      ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
4.      ΝΤΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
5.      ΠΟΥΛΗ ΤΑΝΙΑ
6.      ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
7.      ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
9.      ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ

Παρακαλούμε θερμά να στείλετε την υποψηφιότητά σας είτε με μήνυμα στο 46odsa@gmail.com είτε με σχόλιο στην σχετική ανάρτηση στη σελίδα μας στο facebook, είτε ενημερώνοντας τα μέλη του συλλόγου μας, είτε καταθέτοντας την υποψηφιότητά σας το Σάββατο 5 Νοεμβρίου που θα βρεθούμε στο σχολείο για τις δραστηριότητες του Σαββάτου.

Πρέπει να κινητοποιηθούν όλοι οι γονείς ώστε να συνεχίσουμε να έχουμε ένα σύλλογο γονέων που κάνει τη διαφορά, να συνεχίσουμε να έχουμε ένα σχολικό περιβάλλον αντάξιο των προσδοκιών μας για τα παιδιά μας, να συνεχίσουμε να έχουμε ένα από τα καλύτερα σχολεία των Αθηνών…

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου