twitter
rss



Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Σας προσκαλούμε, στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας  που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου και ώρα 6 το απόγευμα.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

v  Απολογισμός των δραστηριοτήτων του Συλλόγου της περασμένης χρονιάς και οικονομικός απολογισμός
v  Προκήρυξη εκλογών, κατάρτιση ψηφοδελτίων.
v  Τρέχουσες και μελλοντικές δραστηριότητες
v  Διάφορα θέματα που θα τεθούν σχετικά με τα προβλήματα του σχολείου και προτάσεις για την πιθανή λύση τους

Πιστεύουμε ότι τα τελευταία χρόνια ο σύλλογός μας είχε μια έντονη και συνεχή παρουσία στα τεκταινόμενα του σχολείου μας. Με δράσεις, παρεμβάσεις και δραστηριότητες συμπλήρωνε την εκπαιδευτική διαδικασία και δημιουργούσε ένα σύγχρονο σχολικό περιβάλλον μάθησης και δημιουργικότητας.

Χωρίς το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, το σχολείο δεν μπορεί να εκπροσωπηθεί στις αρμόδιες σχολικές επιτροπές και δεν μπορούμε να κοινοποιήσουμε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ή να έχουμε ενεργή συνεργασία με το διδακτικό προσωπικό. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι για να συνεχιστεί η λειτουργία των δραστηριοτήτων του Σαββάτου, βασική προϋπόθεση είναι η ύπαρξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Η προσφορά μας είναι εντελώς εθελοντική και ανιδιοτελής και σκοπεύει στην όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία του σχολείου προς όφελος όλων των παιδιών. H δική σας βοήθεια και συμπαράσταση θεωρείται πολύτιμη, ειδικά φέτος που η δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας μας, έχει άμεσο αρνητικό αντίκτυπο στην παιδεία.

Για να γίνουν όλα αυτά, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ και ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ η συμμετοχή σας στη Γενική Συνέλευση, καθώς και η εγγραφή σας στο Σύλλογο με πληρωμή της ετήσιας συνδρομής που και φέτος είναι 10€ .

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε όλους.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
Του 46ου Δ.Σ.Α.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου