twitter
rss



Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου ξεκίνησαν οι δραστηριότης που επιμελείται ο σύλλογός μας κάθε Σάββατο από τις 9.30 έως τις 14.00 στο σχολείο μας.

Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να μυηθούν, να γνωρίσουν, να διασκεδάσουν, να αθληθούν  και να ψυχαγωγηθούν  σε μια σειρά από δραστηριότητες που περιλαμβάνουν:

Σκάκι, Θέατρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Χοροί και πολυφωνική χορωδία.

Έμπειροι δάσκαλοι, προπονητές και ειδικοί παιδαγωγοί βρίσκονται κοντά μας και καθοδηγούν τα παιδιά να ανακαλύψουν τα ιδιαίτερα ταλέντα τους και να απασχοληθούν δημιουργικά.

Το οριστικό ωρολόγιο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων μας καταρτίστηκε με βάση τις συμμετοχές και τις δυνατότητες των παίδων να παρακολουθήσουν όσες περισσότερες δραστηριότητες επιθυμούν.

Ειδικότερα :
Στο σκάκι φέτος δημιουργούνται δύο τμήματα, το πρωινό (9.30 με 10.30) απευθύνεται κυρίως στους πιο έμπειρους και προχωρημένους παίκτες μας και θα αναλύονται περισσότερο προπονητικές τακτικές και αγωνιστικές ασκήσεις. Στο δεύτερο τμήμα (9.30 με 11.15) που απευθύνεται κυρίως στους αρχάριους παίκτες και στις μικρότερες ηλικίες, θα δοθεί περισσότερο έμφαση στην εκμάθηση του παιχνιδιού και στους βασικούς κανόνες του. Ο προπονητής των παιδιών κ. Γιάννης Παπαδημητρίου είναι η εγγύηση για μια επιτυχημένη χρονιά.

Η Θεατρική μας Ομάδα μετά από τις απανωτές επιτυχίες του θιάσου μας τα τελευταία χρόνια, περιμένουμε και φέτος να δούμε τι μας επιφυλάσσει. Τα παιδιά που απαρτίζουν τη θεατρική ομάδα σε αρμονική συνεργασία με τη δασκάλα τους κα. Ολυμπία Παγουλάτου επιλέγουν το έργο που θα ανεβάσουν και το ετοιμάζουν από την αρχή έως το τέλος. Μια βαθιά και ουσιαστική προσέγγιση στην τέχνη του θεάτρου δουλεμένη μέχρι την τελευταία της λεπτομέρεια. Κάθε Σάββατο 10.30 έως 11.30. Προς το τέλος της χρονιάς θα υπάρξουν και επιπλέον – εξαντλητικές – πρόβες !  

Μπάσκετ και Βόλεϊ. Τα δύο δημοφιλή αθλήματα υπάρχουν όλες τις ώρες στην αυλή μας. Ξεκινάμε στις 9.30 έως τις 10.30 με βόλεϊ και συνεχίζουμε με μπάσκετ έως τις 13.30 με τμήματα χωρισμένα ανάλογα με την ηλικία και την τάξη των παιδιών. Ο προπονητής των παιδιών κος. Αλέξανδρος Κατσώρας μας εξηγεί τους στόχους και το πρόγραμμα  για το άθλημα του μπάσκετ στον σύνδεσμο που μπορείτε να δείτε αν πατήστε εδώ.

Χοροί. Παραδοσιακοί και μοντέρνοι. Η δασκάλα των παιδιών κα. Βιργινία Κλάψη έχει καταφέρει με ένα μοναδικό τρόπο να συνδυάσει την εκμάθηση των παραδοσιακών χορών από όλα τα μέρη της Ελλάδας, με τους μοντέρνους χορούς και να μας παρουσιάζει κάθε χρονιά ένα αποτέλεσμα που εκπλήσσει. Σταθερή παρουσία οι χοροί μας και στα διασχολικά φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που διοργανώνονται στην περιοχή μας. Από φέτος και τμήμα ενηλίκων στις 9.30 με 10.30 !

 Πολυφωνική Χορωδία. Η πιο πρόσφατη, χαρούμενη και μελωδική μας δραστηριότητα. Η Αγγελική Ζήκα μια χαρισματική μουσικός και εξαιρετική παιδαγωγός είναι κοντά μας και μετατρέπει τα παιδιά μας σε μικρά αηδονάκια. Με απρόβλεπτα αποτελέσματα, με τραγούδια και μουσικές γεμάτες χρώματα! Κάθε μεσημέρι από τις 12.30 έως τις 14.00 μια μικρή συναυλία δίνεται στην αίθουσα του σχολείου μας… α! και μια μεγάλη συναυλία στο τέλος της χρονιάς.. 





0 comments :

Δημοσίευση σχολίου