twitter
rss



Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία διεξάχθηκε το Σάββατο 20 Μαΐου το Αθλητικό Τουρνουά Φιλίας 2017 με τη συμμετοχή των σχολικών ομάδων μπάσκετ των 46ου και 41ου δημοτικών σχολείων Αθηνών.

Ένα αθλητικό τουρνουά γιορτή, ένα αθλητικό δρώμενο που το χαίρονται εξίσου μικροί και μεγάλοι. Για ακόμα μια φορά, συμμετείχαν ομάδες από όλες τις τάξεις των δύο σχολείων.

Έτσι, τα παιδιά αγωνίστηκαν σε τρία παιχνίδια μπάσκετ ανάλογα με τις τάξεις και τις ηλικίες τους.

Στο αγνωστικό κομμάτι, είχαμε δύο ισοπαλίες και μια νίκη για το 41ο! Νικητής στον αγώνα Γ' - Δ' με σκορ 40-27 το 41ο Δ.Σ.Α. 
ενώ ισόπαλες ήρθαν οι ομάδες Α΄- Β’ με σκορ 20-20 και Ε' - ΣΤ' με 27-27.



Όλα τα παιχνίδια ήταν συναρπαστικά με εναλλαγές στο σκορ, πάθος αγωνία μέχρι το τέλος. Τα παιδιά έδειξαν απαράμιλλο πάθος και αγωνιστικό πνεύμα, ενώ ήταν χαρακτηριστική η ποιότητα του παιχνιδιού τους σε κάθε επίπεδο. 

Ήταν μια πραγματική γιορτή φιλίας, γιατί στο τέλος της εκδήλωσης και στην απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων είχαμε μόνο νικητές! 

Όλα τα παιδιά ήταν χαρούμενα και ενθουσιασμένα για τη συμμετοχή τους και τις επιτυχίες τους. 

Ο σύλλογός μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον σύλλογο γονέων του 41ου Δ.Σ.Α. και όλους τους γονείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον γυμναστή μας και ψυχή αυτού του τουρνουά κο. Αλέξανδρο Κατσώρα που για τόσα χρόνια είναι κοντά στα παιδιά μας και φυσικά στον ανυπέρβλητο κόουτς των ομάδων μας κ. Κώστα Πατσό για την προπονητική του δεξιότητα και την πολύτιμη βοήθειά του από τον πάγκο των ομάδων μας.

Περισσότερες φωτογραφίες από την ημέρα αυτή θα βρείτε εδώ

Σε όλα τα παιδιά και των δύο σχολείων πολλά, πολλά μπράβο από όλους μας !







Το ίδιο απόγευμα βρεθήκαμε ξανά στο σχολείο για να κατασκευάσουμε τα σκηνικά για τη θεατρική μας παράσταση. Είμαστε ακόμα σε αρχική φάση αλλά ονειρευόμαστε πως τα σκηνικά μας θα πλαισιώσουν και θα στολίσουν επάξια το πολύ ενδιαφέρον έργο που ετοιμάζουν τα παιδιά μας με τη δασκάλα τους.


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου