twitter
rss



Αγαπητοί Γονείς

Η ημερήσια εκδρομή του συλλόγου μας θα γίνει ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ στο κατασκηνωτικό κέντρο Freeland Adventure Park στο Χιλιομόδι Κορινθίας.

Εκεί σε ένα πευκόδασος 2.000 στρεμ. και σε υψόμετρο  400μ., απλώνεται η κατασκήνωση σε μια έκταση 50 στρεμ. με πλούσια βλάστηση από πεύκα, ακακίες, ευκαλύπτους, δάφνες κ.τ.λ. και φυσικά είναι περιφραγμένο.

Περιέχει όλες τις απαιτούμενες εγκαταστάσεις, έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να παίξουν ,να διασκεδάσουν και να γευτούν, αλλά και οι μεγάλοι να χαλαρώσουν στο σιντριβάνι ,πίνοντας το ρόφημα τους. 

Τα παιδιά στο χώρο του κατασκηνωτικού κέντρου ,μπορούν να παίξουν και να συμμετέχουν σε αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλλευ και πιγκ-πογκ . Μπορούν να απασχοληθούν στην οργανωμένη παιδική χαρά και να παίξουν στο επιδαπέδιο σκάκι.

 Μπορούν να δοκιμάσουν σε πίστα  A.T.V.    ( τετράτροχες γουρούνες ),  ποδήλατο βουνού σε διαδρομή στον περιβάλλοντα χώρο της κατασκήνωσης, μαθήματα τοξοβολίας.  Η επιτήρηση και η διεξαγωγή των αγώνων και των δραστηριοτήτων θα γίνετε από το προσωπικό της κατασκήνωσης. (τα υλικά για τις υπαίθριες δραστηριότητες υπάρχουν στο χώρο).

Στο χώρο της τραπεζαρίας κατά την διάρκεια της επίσκεψης θα υπάρχει D.J. με πλούσιο πρόγραμμα για χορό, για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους.  Στο εστιατόριο της κατασκήνωσης μπορεί όποιος επιθυμεί να γευματίσει με κόστος 6€/άτομο για ένα πλήρες μενού ή να καταναλώσει τα μεζεδάκια που θα έχει φέρει μαζί του.

Κόστος συμμετοχής  10€ ανά άτομο (περιλαμβάνει την είσοδο και  συμμετοχή μας σε όλες τις δραστηριότητες της κατασκήνωσης- εκτός αυτών που προσφέρονται με έξτρα κόστος όπως η ιππασία και η αναρρίχηση- καθώς και τη μεταφορά μας με τα ανάλογα πούλμαν)

Ωρα αναχώρησης από το σχολείο μας  8.30 π.μ. και ώρα επιστροφής  18.00 μ.μ.

Παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας με την καταβολή του σχετικού κόστους συμμετοχής το αργότερο μέχρι το Σάββατο 27 Μαΐου ώστε να μπορέσουμε να κλείσουμε και τα ανάλογα πούλμαν 




0 comments :

Δημοσίευση σχολίου