twitter
rss

Πλησιάζει το τέλος και της φετινής σχολικής χρονιάς. Μας περιμένει μια σειρά από εκδηλώσεις για να αποχαιρετίσουν τα παιδιά μας τα θρανία και να υποδεχθούν τις καλοκαιρινές διακοπές.

Διοργανώνονται εκδρομές, αθλητικά τουρνουά, χοροί, θεατρικές παραστάσεις που έχουν προετοιμάσει τα παιδιά μας όλη τη χρονιά στα πλαίσια των εξωσχολικών δραστηριοτήτων του συλλόγου μας, αλλά και εκδηλώσεις που διοργανώνονται από το σχολείο μας.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν ένα συνοπτικό καλεντάρι με όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων ενώ αναλυτικές ενημερώσεις – προσκλήσεις θα προηγούνται κάθε φορά πριν από αυτές, για υπενθύμιση.

Ξεκινάμε από αύριο Σάββατο 20 Μαΐου όπου τα παιδιά του μπάσκετ θα παίξουν αγώνες με τους μαθητές του 41ου ΔΣΑ, στα πλαίσια του Τουρνουά Φιλίας που διοργανώνεται και φέτος από το σύλλογό μας και τον προπονητή μας Αλέξανδρο Κατσώρα.

Ακολουθεί την ερχόμενη Παρασκευή 26 Μαΐου η θεατρική παράσταση των παιδιών της Δ' Δημοτικού στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ Σύγχρονης Μαθητικής Δημιουργίας με θέμα "Φτιάξε, καρδιά μου, το δικό σου παραμύθι", που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 27ου & 30 Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, στην οδό Χιλιανδαρίου 2.

Πατήστε επάνω στη φωτογραφία για να την μεγεθύνετε, επίσης μπορείτε να την εκτυπώσετε για μεγαλύτερη ευκολία 



0 comments :

Δημοσίευση σχολίου