twitter
rss


Το 4ο διασχολικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Μαΐου στην πάντα φιλόξενη αυλή του 101ου Δ.Σ.Α. ο σύλλογος γονέων του οποίου είχε και την ευθύνη διοργάνωσης του.

Τα χορευτικά τμήματα μαθητών από διάφορα σχολεία της Αθήνας, από ένα σχολείο της Νέας Ιωνίας, του Κερατσινίου αλλά και από τη Βοιωτία, μας ταξίδεψαν μέσα από τους χορούς τους σε όλη την Ελλάδα. Από την Κρήτη και τα νησιά μας μέχρι τον Πόντο, την Ήπειρο, τον Έβρο και τη Ρούμελη τα παιδιά έκαναν επίδειξη χορευτικής δεινότητας και συντονισμού που θα τη ζήλευαν και επαγγελματικά συγκροτήματα.

Το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε με δύο χορευτικές ομάδες οι οποίες χόρεψαν χορούς από διάφορα μέρη της Έλλάδας και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων. Ευχαριστούμε από την καρδιά μας την δασκάλα μας Βιργινία Κλάψη που καθοδήγησε τα παιδιά μας και τα ενέπνευσε ώστε να χορέψουν με την καρδιά τους τους χορούς του τόπου μας.

Ο σύλλογός μας ευχαριστεί από καρδιάς τον σύλλογο γονέων του 101ου Δ.Σ.Α. για την πρόσκληση και την άψογη διοργάνωση. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας, το φροντιστήριο "νέο" και το Κλειδαράδικο των αδερφών Καλαφατσή για την πολύτιμη βοήθειά τους για να γίνει δυνατό να συμμετάσχουμε στο φεστιβάλ αυτό που χρόνο με τον χρόνο γίνεται όλο και καλύτερο και πλέον αποτελεί θεσμό στα δρώμενα της περιοχής μας. 

Σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος καθώς και στη δασκάλα τους αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια για τη συμμετοχή τους και για το τόσο όμορφο θέαμα που μας παρουσίασαν.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ.


1 comments :

  1. http://enosigoneon-5-athina.blogspot.gr/2017/05/4.html

Δημοσίευση σχολίου