twitter
rss

Το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του πολιτιστικού οδοιπορικού στην Ήπειρο από τους μαθητές της Δ1 τάξης του σχολείου μας.

Οι γονείς, οι δάσκαλοι αλλά και όλοι οι υπόλοιπο προσκαλεσμένοι απόλαυσαν ένα μοναδικό υπερθέαμα που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.

Τα παιδιά  ντυμένα με παραδοσιακές στολές, παρουσίασαν στην αίθουσα εκδηλώσεων πολιτιστικές πληροφορίες για την Ήπειρο και στη συνέχεια με μοναδικό μπρίο και λεβεντιά χόρεψαν στο προαύλιο δέκα χορούς, που τους ζηλέψαμε όλοι !.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο η υπεύθυνη του προγράμματος κ. Βαρβάρα Ευλαϊδοπούλου (γυμνάστρια) όσο και οι κ.κ. Βέτα Παπαδογιώργου (δασκάλα του Δ1), Κωνσταντίνα Λιόλιου (διευθύντρια), Άντα Εμηλάνη (δασκάλα εικαστικών), Φιλία Πομόνη (δασκάλα μουσικής), Γρηγόρης Τασιόπουλος (γυμναστής), και Δημήτρης Παύλου (δάσκαλος Πληροφορικής)

Για του μικρούς λεβέντες μας και τις όμορφες δεσποινίδες, από όλους εμάς, ένα μεγάλο

Μπράβο σας παιδιά…!!!

 
(Ευχαριστούμε πολύ την κ. Βίκυ Βρέκου, για τις όμορφες φωτογραφίες που μας έστειλε, περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ..)

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου