twitter
rss

Με ξεχωριστή αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία διοργανώθηκε εχθές το ετήσιο ¨Σχολικό Τουρνουά Φιλίας¨ μεταξύ των σχολικών ομάδων Μπάσκετ και Βόλεϊ των 11ου , 63ου και 46ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών.


Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες – βροχή που κατά διαστήματα ήταν έντονη – οι μικροί αθλητές μαζί με φίλους, γονείς και ένθερμους υποστηρικτές κατέκλυσαν το γήπεδο του 11ου και 63ου Δ.Σ.Α. για την πραγματοποίηση του πρωταθλήματος.


Διεξήχθηκαν αγώνες Βόλεϊ και Μπάσκετ κυκλικά μεταξύ όλων των ομάδων και μετά από συναρπαστικούς αγώνες και εκπληκτικές προσπάθειες τα τελικά αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:

Βόλεϊ
  • Όλες οι ομάδες είχαν από μία νίκη και ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση  


Μπάσκετ
  • 1η θέση : 63ο Δ.Σ.Α
  • 2η θέση : 11ο Δ.Σ.Α.
  • 3η θέση : 46ο Δ.Σ.Α.


Με το πέρας του αγωνιστικού τμήματος έγινε απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους αθλητές και προσφορά χυμών.

Ο Σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων του 11ου & 63ου Δ.Σ.Α. για τη φιλοξενία και την άρτια οργανωτική τους δουλειά καθώς και τον ακούραστο γυμναστή – προπονητή  κ. Αλέξανδρο Κατσώρα για την καθοριστική συμβολή του, στην δημιουργία και επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

Τέλος σε όλους τους μαθητές και των τριών σχολείων αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για το ήθος, την αγωνιστικότητα και το πάθος που επέδειξαν κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ..


(Όποιος αναγνώστης μας θέλει μπορεί να μας στείλει στο mail : 46odsa@gmail.com επιπλέον φωτογραφίες για να τις συμπεριλάβουμε στο σχετικό άλμπουμ) 



0 comments :

Δημοσίευση σχολίου