twitter
rss

Η ημέρα που θα κλείσουν τα σχολεία πλησιάζει.

Πολλοί από εμάς λόγω εργασίας ή υποχρεώσεων θα συνεχίσουμε να παραμένουμε στην Αθήνα για το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού.

Υπάρχει λοιπόν ο προβληματισμός τι θα κάνουν τα παιδιά και πως θα απασχολούνται δημιουργικά στον άπλετο ελεύθερο χρόνο τους.

Ο Σύλλογός μας, προτίθεται να λειτουργήσει καλοκαιρινό σχολικό τμήμα με δημιουργικές δραστηριότητες για όλα τα παιδιά του σχολείου μας, χωρίς να εξαιρούνται τα αδελφάκια τους μικρότερα ή μεγαλύτερα.

Η διάρκεια του τμήματος θα είναι 3 εβδομάδες από τις 24 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου

 Από νωρίς το πρωί μέχρι το μεσημέρι, τα παιδιά θα παραμένουν στο χώρο του σχολείου, όπου έμπειροι και εξειδικευμένοι δάσκαλοι-παιδαγωγοί θα τα απασχολούν με :

  • Αθλητικές δραστηριότητες : Μπάσκετ, Βόλεϊ, Badminton κλπ
  • Εκμάθηση παραδοσιακών και μοντέρνων χορών
  • Θεατρικό εργαστήρι, θεατρικό παιχνίδι
  • Προβολές ταινιών, επιτραπέζια παιχνίδια, ομαδική διασκέδαση


Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, στα τηλ: 6937205435 κ. Έλενα Καρκάνη, 6978226763 κ.Αγγελική Γιαννακοπούλου, τα πρωινά του Σαββάτου στο χώρο του σχολείου και φυσικά στο mail : 46odsa@gmail.com


Η δημιουργία του καλοκαιρινού τμήματος θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των παιδιών, για αυτό δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας μέχρι τις 14 Ιουνίου ώστε να μπορέσουμε να το προγραμματίσουμε όσο το δυνατό καλύτερα.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου