twitter
rss

Με μεγάλη επιτυχία άνοιξαν σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις που οργανώνει ο σύλλογός μας στο σχολείο.

Ένας τεράστιος μπουφές με γλυκά, αλμυρά, καφέδες, χυμούς και πολλά άλλα, στήθηκε από το πρωί στο σχολείο και το μετέτρεψε σε ζαχαροπλαστείο πολλών αστέρων.

Με μια πρωτοφανή και συγκινητική συμμετοχή, οι γονείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου, έβαλαν τα δυνατά τους, και μας πρόσφεραν με πολύ αγάπη σπιτικά γλυκά, όμορφες συνταγές, χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, τις οποίες και τίμησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι με τον καλύτερο τρόπο !

Για άλλη μια χρονιά η εταιρεία «ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ» πρόθυμα μας χορήγησε τους υπέροχους καφέδες που απόλαυσαν οι μεγάλοι και τους χυμούς για τους μικρούς μας μαθητές, την οποία και ευχαριστούμε θερμά !

Ο κουμπαράς μας δεχόταν συνεχώς τις προσφορές σας και αισιόδοξα πιστεύουμε πως σύντομα θα γεμίσει για να βοηθήσει παιδιά και οικογένειες του σχολείου μας που έχουν ανάγκη.

Η γλυκιά αυτή  πρωτοβουλία  συνεχίζεται και το επόμενο Σάββατο 20 Δεκεμβρίου όπου εκτός από το Cake Bazaar θα έχουμε και τη χαρά να απολαύσουμε τα παιδιά μας  σε χορευτικές επιδείξεις, υπαίθριο σκάκι, θεατρικά δρώμενα και φυσικά τον πολυαναμενόμενο αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων της Ε΄και Στ΄τάξης εναντίων των μπαμπάδων !

Επίσης μια έκπληξη της τελευταίας στιγμής, ένα υπέροχο γλυκό μπισκοτόσπιτο , ευγενική προσφορά της κ.Λίας Κουτσιρίμπα, θα κληρωθεί το μεσημέρι για να αναδειχθεί ο γλυκός τυχερός που θα το κάνει δικό του !!

Σας περιμένουμε όλους…

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου