twitter
rss


Το πιο γλυκό παζάρι και φέτος στο σχολείο μας !
 
Μετά την περσινή επιτυχία του Cake Bazaar που διοργάνωσε ο σύλλογός μας, επανερχόμαστε και φέτος !

Τα Σάββατα 13 και 20 Δεκεμβρίου 2014 και από τις 9.30 π.μ. έως τις 13.30 μ.μ. μετατρέπουμε το σχολείο μας στο μεγαλύτερο και καλύτερο ζαχαροπλαστείο των Αθηνών.

Υπέροχα γλυκά, ευφάνταστες συνταγές, κέικ, τούρτες, πρωτότυπες λιχουδιές αλλά και ζεστά ροφήματα, καφέδες, τσάι, χυμοί και πολλά άλλα θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους σε μια ζεστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο χώρο του σχολείου μας.

Προσκαλούμε τις μαμάδες, τις γιαγιάδες ακόμα και τους μπαμπάδες να φτιάξουν ένα κέικ ή ένα γλυκό (ή ακόμα και ένα αλμυρό) και να το  προσφέρουν στο Σύλλογο σε όποιο από τα δύο Σάββατα θέλουν.
Εμείς θα αναλάβουμε να το «πουλήσουμε» κομμάτι, κομμάτι  σε όλους εσάς που θα έρθετε με τα παιδιά σας στο σχολείο Δεν θα υπάρχει τιμή πώλησης.
Δίνετε ότι θέλετε για το γλυκό και τον καφέ που προτιμάτε και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε οικογένειες του σχολείου μας που έχουν πραγματική και μεγάλη ανάγκη.

Θα είναι η πιο γλυκιά κίνηση στήριξης και αλληλεγγύης που θα κάνετε για αυτά τα Χριστούγεννα.

Παράλληλα με το Cake Bazaar, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 τα παιδιά που συμμετέχουν στα τμήματα των δραστηριοτήτων μας, θα ετοιμάσουν μια σειρά εκδηλώσεων για όλους εσάς.

Συγκεκριμένα θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε :

Υπαίθριο Σκάκι : 9.30 π.μ – 10.30 π.μ

Θεατρική Παράσταση : 10.30 π.μ. -11.30 π.μ.

Χορευτικά από όλη την Ελλάδα : 11.30 π.μ. – 12.30 μ.μ.

Μπάσκετ Ε’-Στ΄ εναντίων Μπαμπάδων : 12.30 μ.μ. – 13.30 μ.μ.

 
Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να κάνουμε τα φετινά Χριστούγεννα τόσο γλυκά  και όμορφα όσο αξίζει στα παιδιά μας !!!

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου