twitter
rss

 Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις που οργάνωσε ο Σύλλογός μας στο σχολείο μας.

Για δεύτερο συνεχόμενο Σάββατο ο μπουφές του Συλλόγου μας, γέμισε με τα γλυκά, τα αλμυρά, τους καφέδες και τους χυμούς που με τόση αγάπη και γλυκιά διάθεση ετοίμασαν και προσέφεραν οι γονείς του σχολείου μας.

Ο κουμπαράς μας γέμισε ανέλπιστα με τις προσφορές γονέων και παιδιών και ένα σημαντικό ποσό μαζεύτηκε για να βοηθήσει οικογένειες και παιδιά που τα έχουν ανάγκη, ειδικά αυτές τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Σήμερα όμως είχαμε και μια σειρά από όμορφες εκπλήξεις !!!

Ένα υπέροχο μπισκοτόσπιτο, μια ευφάνταστη γλυκιά δημιουργία της κας Λίας Κουτσιρίμπα, προσφέρθηκε στο Σύλλογό μας το οποίο και βάλαμε σε κλήρωση.

Γλυκός τυχερός ήταν ο κ. Κων/νος Βασιλάς, ο οποίος έκανε ακόμα πιο γλυκιά την τύχη του προσφέροντας με τη σειρά του το μπισκοτόσπιτο στα παρευρισκόμενα παιδιά, τα οποία και το εξαφάνισαν στη στιγμή !.

Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν όμως εκεί…


Οι μαθητές που συμμετέχουν στα τμήματα των δραστηριοτήτων, ετοίμασαν μια σειρά από εκδηλώσεις προς τιμήν των γονέων και των δασκάλων τους και έτσι είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε: 

Υπαίθριο σκάκι με τους μαθητές του σκακιστικού τμήματος στην καινούρια υπαίθρια σκακιέρα μας υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους κ. Γιάννη Παπαδημητρίου.
  

Μια πανδαισία μοντέρνων χορών σε πρωτότυπες χορογραφίες που δημιούργησε ειδικά για τη σημερινή μας εκδήλωση η δασκάλα των παιδιών κα. Βιργινία Κλάψη.

Τη θεατρική μας παράσταση με τίτλο « Κουραμπιεδομελομακαρονοδιπλομαχίες» σε κείμενα και σκηνοθεσία της δασκάλας του θεατρικού μας εργαστηρίου κας. Ολυμπίας Παγουλάτου. Ένα θέαμα  που κυριολεκτικά έκλεψε την παράσταση με το ευρηματικό παίξιμο των παιδιών και το επίκαιρο θέμα της.

Τέλος είχαμε τον πολυαναμενόμενο αγώνα μπάσκετ Μαθητών εναντίων Μπαμπάδων.

Σε ένα συναρπαστικό ματς με συνεχή διακύμανση του σκορ οι μπαμπάδες δεν κατάφεραν να λυγίσουν την σθεναρή αντίσταση των παιδιών και τελικά ηττήθηκαν με 36-34.

Τα νιάτα και το σφρίγος νίκησαν την εμπειρία και γνώση. Ο προπονητής των παιδιών κ. Αλέξανδρος Κατσώρας έχει κάνει πραγματικά, έξοχη δουλειά με τα παιδιά. Μάταια ο πρόεδρος του συλλόγου μας πότιζε με τσιπουράκια τους αθλητές - μπαμπάδες στα ημίχρονα για να πάρουν δύναμη και θάρρος. Οι μικρές αθλητές μας έβλεπαν το καλάθι σαν βαρέλι και οι μπαμπάδες σαν μάτι από βελόνα !

Η νίκη των παιδιών ήταν και δίκαιη και άξια και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Θερμά συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε όλους εσάς!

Στις μαμάδες, τους μπαμπάδες, τις γιαγιάδες που με τόση αγάπη έφτιαξαν και πρόσφεραν αυτά τα τόσο όμορφα και αυθεντικά γλυκά.

Σε όλους τους γονείς και τα παιδιά που για δύο Σάββατα κατέκλυσαν το σχολείο και αγκάλιασαν την εκδήλωσή μας.

Στην διευθύντριά μας κα. Λιόλιου και σε όλες τις δασκάλες του σχολείου που βρίσκονται πάντα κοντά μας.

Στις δασκάλες και τους δασκάλους των παιδιών, στις δραστηριότητες του Σαββάτου για τις όμορφες σημερινές τους παρουσιάσεις.

Στην κα. Λία Κουτσιρίμπα για την τόσο γλυκιά και ευγενική προσφορά του μπισκοτόσπιτου.

Ο Σύλλογός μας εύχεται σε όλους σας να περάσετε τόσο όμορφες και γλυκές γιορτές όσο όμορφα και γλυκά περάσαμε αυτά τα δύο Σάββατα.

Και του χρόνου όλοι μαζί ξανά !!!


Φωτογραφίες από τη σημερινή μας εκδήλωση μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου