twitter
rss



Το 3ο διασχολικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Μαΐου στην πάντα φιλόξενη αυλή του 101ου Δ.Σ.Α. ο σύλλογος γονέων του οποίου είχε και την ευθύνη διοργάνωσης του.


Χορευτικά τμήματα μαθητών από διάφορα σχολεία της 5ης Δημοτικής Κοινότητας (και όχι μόνο) μας ταξίδεψαν μέσα από τους χορούς τους σε όλη την Ελλάδα. Από την Κρήτη και τα νησιά μας μέχρι την Θεσσαλία, την Ήπειρο, την Μακεδονία και τη Θράκη τα παιδιά έκαναν επίδειξη χορευτικής δεινότητας και συντονισμού που θα τη ζήλευαν και επαγγελματικά συγκροτήματα.

Το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε με δύο χορευτικές ομάδες οι οποίες χόρεψαν χορούς από την Ήπειρο και την Κρήτη κερδίζοντας τον θαυμασμό και το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.

Η δασκάλα του χορευτικού τμήματος του συλλόγου μας κα. Βιργινία Κλάψη απέδειξε για άλλη μια φορά την μοναδική ικανότητα που έχει να εμπνέει, να καθοδηγεί και να διδάσκει στα παιδιά την παράδοση του τόπου μας μέσα από μια αστείρευτη γκάμα χορών από όλη την Ελλάδα.

Ο σύλλογός μας ευχαριστεί από καρδιάς τον σύλλογο γονέων του 101ου Δ.Σ.Α. για την πρόσκληση και την άψογη διοργάνωση του φεστιβάλ, που χρόνο με τον χρόνο γίνεται όλο και καλύτερο και πλέον αποτελεί θεσμό στα δρώμενα της περιοχής μας.

Σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος καθώς και στη δασκάλα τους αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια για τη συμμετοχή τους και για το τόσο όμορφο θέαμα που μας παρουσίασαν.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ.




0 comments :

Δημοσίευση σχολίου