twitter
rss



Η Ημερήσια εκδρομή του συλλόγου μας θα γίνει την Κυριακή 5 Ιουνίου στο αθλητικό κέντρο – κατασκήνωση sportsvillage Athitaki (www.sportsvillage.gr) στο Γραμματικό Αττικής.

Το sportsvillage είναι μια πλήρως εξοπλισμένη και οργανωμένη κατασκήνωση με πλούσιες δραστηριότητες τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς .

Γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, τοξοβολίας και άλλα πολλά θα βρίσκονται στη διάθεση των παιδιών για να περάσουν μια όμορφη μέρα με παιχνίδια και χαρούμενες δραστηριότητες.

Στους άπλετους χώρους μέσα στη φύση ή στις οργανωμένες τραπεζαρίες της κατασκήνωσης θα μπορέσουμε να κάνουμε πικνίκ με φαγητά και μεζεδάκια που θα έχουμε φέρει μαζί μας.

Η κατασκήνωση διαθέτει επίσης οργανωμένα κυλικεία όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να προμηθευτεί καφέδες, αναψυκτικά, χυμούς ή διάφορα σνακ.

Η συμμετοχή ανά άτομο ορίστηκε στα 10€ και περιλαμβάνει την είσοδό μας στην κατασκήνωση με ελεύθερη χρήση όλων των εγκαταστάσεων καθώς και τη μεταφορά μας με τα ανάλογα πούλμαν,

Σημειώνουμε ότι το πραγματικό κόστος ανά άτομο είναι μεγαλύτερο και το ταμείο του συλλόγου μας θα καλύψει την διαφορά που θα προκύψει.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό της εκδρομής μας παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας καταβάλλοντας και το αντίστοιχο αντίτιμο το αργότερο μέχρι το Σάββατο 28 Μαΐου, στα μέλη του συλλόγου μας.




0 comments :

Δημοσίευση σχολίου