twitter
rss



Πλησιάζοντας προς τη λήξη της σχολικής χρονιάς μια σειρά από εκδηλώσεις και γιορτές μας περιμένουν για να αποχαιρετήσουμε με το καλύτερο τρόπο, εμείς και τα παιδιά μας, τα θρανία και να υποδεχθούμε τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ο σύλλογός μας έχει επιμεληθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει εκδρομές, αθλητικά τουρνουά, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, πρωταθλήματα κ.λ.π. , με τη συμμετοχή των παιδιών έτσι όπως τα έχουν προετοιμάσει όλη τη χρονιά στο πλαίσιο των εξωσχολικών δραστηριοτήτων του συλλόγου μας.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα συνοπτικό καλεντάρι με όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων ενώ αναλυτικές ενημερώσεις – προσκλήσεις θα προηγούνται κάθε φορά πριν από αυτές.

Ξεκινάμε από τη Δευτέρα 23 Μαΐου όπου τα παιδιά του θεατρικού μας τμήματος θα παρουσιάσουν σε όλο το σχολείο μια μοναδική παράσταση με τρία θεατρικά διηγήματα του μεγάλου Ρώσου συγγραφέα Άντον Τσέχωφ σε σκηνοθεσία και διδασκαλία της κας Ολυμπίας Παγουλάτου.

Η παράσταση θα δοθεί στις 10.00 π.μ. στο θέατρο του πολιτιστικού κέντρου της Γκράβας και απευθύνεται μόνο στους μαθητές και στις δασκάλες του σχολείου μας, εμείς θα έχουμε τη χαρά να την παρακολουθήσουμε το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιουνίου στο θέατρο ΕΚΣΤΑΝ μαζί με τη συναυλία της χορωδίας μας.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία λοιπόν, ας χαλαρώσουμε και ας απολαύουμε !   

Πατήστε επάνω στη φωτογραφία για να την μεγεθύνετε, επίσης μπορείτε να την εκτυπώσετε για μεγαλύτερη ευκολία 


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου