twitter
rss



Σε λίγες εβδομάδες η σχολική χρονιά τελειώνει και μαζί της λήγει και η θητεία του Δ.Σ. του συλλόγου μας, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα προκηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων του συλλόγου. Οι προκλήσεις πολλές, τα προβλήματα μεγάλα, η ανάγκη να υπάρχει ένας ζωντανός, δραστήριος και ενωτικός σύλλογος είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Η αποχώρηση των σημερινών μελών του Δ.Σ. δεν πρέπει να συνοδευτεί από την αδράνεια και την απαξίωση του όποιου έργου έχει επιτευχθεί μέχρι τώρα. Ως γονείς είναι απαραίτητο να παραμείνουμε ενεργοί και ζωντανοί δίπλα στα παιδιά μας, στις δασκάλες και στη διεύθυνση του σχολείου ώστε να στηρίζουμε, να εμπλουτίζουμε και να αναδεικνύουμε  τον πολλαπλό ρόλο του σχολείου ως κύτταρο μάθησης, πολιτισμού και σωστής διαπαιδαγώγησης.

Για το λόγο αυτό σας καλούμε σε μια έκτακτη Γενική Συνέλευση – Καφέ,  ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΙΟΥ στις 11.30 π.μ. στο χώρο του σχολείου, για να συζητήσουμε τους προβληματισμούς μας, να ανταλλάξουμε απόψεις για το μέλλον του συλλόγου μας, να προετοιμάσουμε τις εξελίξεις ώστε η νέα σχολική χρονιά να μας βρει το ίδιο δυνατούς αρωγούς στο εκπαιδευτικό έργο που λαμβάνει χώρα στο σχολείο μας.



0 comments :

Δημοσίευση σχολίου