twitter
rss

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 6 Απριλίου 2013 το 12ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Αττικής με τη συμμετοχή για πρώτη φορά και της σκακιστικής ομάδας του σχολείου μας.

Το εισιτήριο για τους τελικούς το είχαμε πάρει στους προκριματικούς του Μαρτίου όπου είχαμε καταλάβει την 11η θέση ανάμεσα σε 40 σχολεία.

Η σκακιστικής μας ομάδα αποτελούμενη από τους μαθητές: Ιάκωβο Ζουγανέλη, Κωνσταντίνα Ντάλα, Δημήτρη Στρακαντούνα, Ωρίωνα Μουτσόπουλο, Ζήση Πάντο και Μιχάλη Καλαφατσή με τη βοήθεια του προπονητή τους κ. Ιωάννη Παπαδημητρίου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στους τελικούς, και τελικά κατέλαβαν την 67η θέση ανάμεσα σε 70 σχολεία.

Η παρουσία μας στην τελική φάση, αποτελεί μια ξεχωριστή επιτυχία για τη σχολική μας ομάδα και για κάθε παιδί ξεχωριστά και δείχνει την αξιόλογη δουλειά που γίνεται στο σκακιστικό τμήμα του συλλόγου μας.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και στον προπονητή μας.

Την τελική κατάταξη με την αναλυτική βαθμολογία μπορείτε να την δείτε αν πατήσετε εδώ…
 

1 comments :

  1. Προσπαθώ να στείλω συγχαρητήρια στα παιδιά και στο Δάσκαλο για το σκάκι (μέσω σχολίου) αλλά δεν μπορώ με τίποτα να αντιγράψω σωστά τους κωδικούς ασφαλείας και έτσι δεν μπορώ να υποβάλω σχόλιο. Όπως και να έχει τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους. Μπράβο !!! θα είναι από τις στιγμές που θα θυμάστε από τη σχολική σας ζωή.

    Κατσώρας Αλέξανδρος

Δημοσίευση σχολίου