twitter
rss

Την Κυριακή 14 Απριλίου ο Σύλλογος μας διοργανώνει ημερήσια εκδρομή με πικνίκ στο Αττικό Πάρκο.

Το Αττικό πάρκο είναι ένα από τα μεγαλύτερα ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά πάρκα για παιδιά και ενήλικες στην Ευρώπη, φιλοξενεί σπάνια είδη απ΄όλο τον κόσμο και θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε εξωτικές χώρες όπως την Αφρικανική  Σαβάνα, το Δάσος των Μαϊμούδων, τον Κόσμο των Ερπετών, την Ελληνική Πανίδα, να παρακολουθήσουμε επίδειξη αρπακτικών πουλιών  και φυσικά την αξεπέραστη παράσταση με τα δελφίνια στο Δελφινάριο.

Το πάρκο εκτός από τον ψυχαγωγικό του ρόλο έχει και εκπαιδευτικό, ενημερώνει τα παιδιά και όχι μόνο, γύρω από το ζωικό και φυσικό βασίλειο και την προστασία της πανίδας και του περιβάλλοντος γενικά.

Στους ειδικά διαμορφωμένους με γκαζόν χώρους που διαθέτει, το μεσημέρι μετά την συναρπαστική περιήγηση, θα κάνουμε πικνίκ όλοι μαζί γι΄αυτό μην ξεχάσετε τα καλαθάκια με τα σάντουιτς και τους μεζέδες που πρέπει να φέρετε μαζί σας.

Από το σύλλογο μας έγινε προσπάθεια να πραγματοποιηθεί η εκδρομή μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος συνδυάζοντας όμως την διασκέδαση με μια εκπαιδευτική εμπειρία που θα αφορά μικρούς και μεγάλους,

Έτσι επιλέχθηκε η λύση του πικνίκ που και θα κρατήσει χαμηλά το κόστος για κάθε οικογένεια αφού εξοικονομείται το έξοδο του φαγητού σε ταβέρνα  αλλά ταυτόχρονα θα μας δώσει και την ευκαιρία να διασκεδάσουμε αλά Ελληνικά όλοι μαζί στην εξοχή.

Με αυτά τα δεδομένα το κόστος διαμορφώνεται στα 15€ το άτομο που περιλαμβάνει τη μεταφορά μας στο πάρκο με πούλμαν και την είσοδο (εισιτήριο) σε αυτό.

(Η παράσταση με τα δελφίνια είναι προαιρετική και επιβαρύνεται με επιπλέον κόστος 1€ για κάθε παιδί και 3€ για κάθε ενήλικα, τα οποία θα καταβληθούν κατευθείαν στο ταμείο του πάρκου την ημέρα της επίσκεψης)

Η επιτυχία της εκδρομής μας εξαρτάται από την έγκαιρη συμμετοχή σας, γι΄αυτό όλη την εβδομάδα και φυσικά το Σάββατο στις δραστηριότητες του σχολείου μας, τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου θα δέχονται τις δηλώσεις σας με την καταβολή του αντίστοιχου αντιτίμου.

Με νεώτερες αναρτήσεις μας θα σας ενημερώσουμε για το ακριβές πρόγραμμα και τις σχετικές λεπτομέρειες της εκδρομής.

Μικροί μεγάλοι εξερευνητές φύγαμε…
 
Περισσότερες πληροφορίες για το Αττικό Πάρκο μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ...

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου