twitter
rss

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες  Τετάρτη  24 Απριλίου, η εκδήλωση – ομιλία που συνδιοργάνωσε ο Σύλλογος μας, με τον Σύλλογο διδασκόντων του σχολείου μας, με θέμα : Ασφάλεια στο διαδίκτυο. Κίνδυνοι και Προστασία.
Ομιλητής ήταν ο κ. Βελέτης Κωνσταντίνος Διυθ/ντης του 82ου Δ.Σ.Α. και ειδικός πάνω σε θέματα διαδικτύου.
Τα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν η διάδοση και η χρήση των νέων τεχνολογιών στη ζωή μας και ειδικά ση ζωή των παιδιών, οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν και οι τρόποι προστασίας και αντιμετώπισής τους.
Στη ζωηρή συζήτηση που αναπτύχθηκε αμέσως μετά την παρουσίαση του θέματος,
αναδείχθηκε ο προβληματισμός και η αγωνία των γονιών για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζουν την ολοένα αυξανόμενη χρήση του διαδικτύου από τα παιδιά τους, ακούστηκαν παραδείγματα καλών πρακτικών και τέθηκαν ερωτήσεις και απορίες που αφορούν όλους μας.
 
Ο κ. Βελέτης, με ψύχραιμο και επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο, έδωσε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες αντιμετώπισης των προβλημάτων μας, εξήγησε διεξοδικά τις τεχνικές αντιμετώπισης των κινδύνων και παγίδων που υπάρχουν στο διαδίκτυο για τα παιδιά μας, ανέδειξε τις θετικές πλευρές των νέων τεχνολογιών και έδωσε πολύτιμες συμβουλές.

Με νεώτερη ανάρτηση μας θα δημοσιεύσουμε πλούσιο υλικό από τη χθεσινή εκδήλωση για πληρέστερη ενημέρωση σας.

Μέσα από τη σελίδα του blog μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που παρευρεθήκατε στη χθεσινή εκδήλωση και να δεσμευτούμε ότι θα επαναλάβουμε ανάλογες εκδηλώσεις και στο μέλλον.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Σχολική Σύμβουλο της 4ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δήμου Αθηναίων για την συμβολή της στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και φυσικά στον κ. Βελέτη Κωνσταντίνο για την εξαιρετική παρουσίασή του.
 

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου