twitter
rss

Αγαπητοί φίλοι επισκέπτες και αναγνώστες του blog μας., όπως βλέπετε η σελίδα μας άλλαξε μορφή.

Μετά από 4 μήνες «δοκιμαστικής» λειτουργίας του blog του συλλόγου του σχολείου μας, η πορεία του κρίνεται πολύ επιτυχημένη και αποφασίσαμε να του αλλάξουμε λίγο τη μορφή, ώστε να γίνει ακόμα φιλικότερο και εύχρηστο.

Μέσα σε αυτό το διάστημα έχουμε αναρτήσει 56 θέματα που αφορούν τις σχολικές μας δραστηριότητες αλλά και νέα και ειδήσεις γενικότερου περιεχομένου, έχουμε δεχθεί πάν από 2.000 «κλικ», οι επισκέπτες μας είναι σχεδόν από όλο τον κόσμο ( Αμερική, Βρετανία, Γερμανία, Ουκρανία, Κύπρο, Ρωσία, Γαλλία κλπ)  και στη σχετική αναζήτηση της Google με λέξη κλειδί το σχολείο μας, βγαίνουμε στο πρώτο αποτέλεσμα.

Όλα αυτά φυσικά, τα έχουμε πετύχει χάρη σε εσάς που στηρίξατε από την αρχή την προσπάθεια ενημέρωσης, επικοινωνίας και δικτύωσης που επιχειρήσαμε και σας οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ελπίζουμε η νέα μας μορφή, που εμπλουτίστηκε με περισσότερο χρώμα και πιο χαρούμενη διάθεση να σας αρέσει και να διευκολύνει την περιήγηση σας.

Στείλετε μας τις παρατηρήσεις και τις υποδείξεις σας, βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι, συμμετέχετε στο παράθυρο του σχολείου μας στον κόσμο του διαδικτύου.

1 comments :

  1. Συγχαρητήρια! Είναι πολύ αξιόλογη δουλειά το blog!

Δημοσίευση σχολίου