twitter
rss


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή του Συλλόγου μας την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.


Από νωρίς το πρωί μαζευτήκαμε στο σχολείο και χωρίς καθυστέρηση φτάσαμε αρκετά έγκαιρα στο Αττικό Πάρκο στα Σπάτα.

Έτσι, είχαμε όλη την άνεση να εξερευνήσουμε τις άγριες γωνιές του πλανήτη, να δούμε και να παρατηρήσουμε ζώα και πουλιά μοναδικά στο είδος τους, να θαυμάσουμε τον πλουραλισμό και τη σοφία της φύσης.

Από τα λιοντάρια, τα αιλουροειδή, τις καμηλοπαρδάλεις  στην Αφρικανική  Σαβάνα, ερπετά από όλο τον κόσμο, άγρια πουλιά, πτηνά και τρωκτικά, μέχρι την κουνελοχώρα και την άγρια πανίδα της χώρας μας.

Στην επίδειξη των αρπακτικών πουλιών είδαμε τους γύπες, και τα αρπακτικά πτηνά να πετούν πάνω από τα κεφάλια μας και τον γλυκύτατο Μίμη το μαραμπού να διασκεδάζει μαζί μας.

Με δέος παρακολουθήσαμε την παράσταση στο Δελφινάριο, όπου 14 ρινοδέλφινα μας μάγεψαν με τις μοναδικές τους τούμπες και τις καταπληκτικές ικανότητες που διαθέτουν, έτσι ώστε δίκαια να χαρακτηρίζονται τα πιο έξυπνα θηλαστικά.

Το μεσημέρι στο χώρο του πικνικ ξεκουραστήκαμε, φάγαμε τα μεζεδάκια που είχαμε φέρει μαζί μας, ενώ τα παιδιά ανακάλυψαν την παρακείμενη παιδική χαρά και συνέχισαν το παιχνίδι τους μέχρι τελικής πτώσης.

Η επιστροφή το απόγευμα μας βρήκε όλους γλυκά κουρασμένους, εντυπωσιασμένους από το θέαμα, και πλήρως ευχαριστημένους από την εκδρομή μας.

Από τις σελίδες του blog μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, παιδιά και γονείς, για την άψογη συνεργασία τους, την καλή τους διάθεση και τη θετική τους στάση απέναντι στις δραστηριότητες του συλλόγου.

Ανανεώνουμε το εκδρομικό μας ραντεβού για την επόμενη εξόρμηση που ελπίζουμε να μην είναι χρονικά μακριά.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ…
(Όλες οι φωτογραφίες είναι ελεύθερες να τις κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, να τις τυπώσετε ή να τις δημοσιεύσετε στα δικά σας κοινωνικά δίκτυα, facebook, twitter, google+ κ.α.)



2 comments :

  1. πολύ ωραία παρουσίαση, μπράβο!
    Γεωργία Β.

  1. Ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη εκδρομή!
    Ταχύτατη η ενημέρωση στο blog!! Μπράβο!

Δημοσίευση σχολίου