twitter
rss



Έτοιμη η αυλή μας !

Με γοργούς ρυθμούς και χωρίς καθυστερήσεις προχώρησαν οι εργασίες ανάπλασης του προαυλίου του σχολείου και μια εντυπωσιακά ανακαινισμένη αυλή είναι έτοιμη να παραδοθεί στους δασκάλους και στους μαθητές μας.


Χρησιμοποιήθηκαν σύγχρονα αντιολισθητικά υλικά, κατάλληλα για ανοιχτούς χώρους με προδιαγραφές ασφάλειας για έντονη χρήση όπως είναι η λειτουργία ενός δημοτικού σχολείου
.
Διαστρώθηκε και επικαλύφθηκε όλος ο χώρος του προαυλίου καθώς και του υπόστεγου και παράλληλα χωροθετήθηκε το γήπεδο, με γραμμές τέτοιες ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ.

Στο υπόστεγο έγινε ένας μεγάλος κύκλος για χορούς και διαμορφώθηκε με φάλτσο τρόπο η υψομετρική του διαφορά με το προαύλιο για την αποφυγή ατυχημάτων.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι πράγματι εντυπωσιακό, το σχολείο είναι πια περισσότερο ασφαλές, καθαρό, όμορφο και καινούριο. Είναι ένα κτίριο φιλόξενο, φιλικό και προδιαθέτει μικρούς και μεγάλους να δημιουργήσουν, να παίξουν , να μάθουν.


Ως Σύλλογος Γονέων οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλλαν στην ανακατασκευή του προαυλίου και ιδιαίτερα στη διευθύντρια κα. Κων/να Λιόλιου που διεκδίκησε με πείσμα μέχρι τέλους την ανάθεση του έργου και τελικά κατάφερε να είμαστε το ένα από τα δύο σχολεία σε όλη την Αθήνα που ανακατασκευάστηκε η αυλή τους !


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου