twitter
rss

Πραγματοποιήθηκε εχθές Κυριακή 27 Οκτωβρίου η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας.

Αφού διαπιστώθηκε η σχετική απαρτία και εκλέχθηκε προεδρείο, η Γενική Συνέλευση άρχισε με μια αρχική εισήγηση από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Ζησιμόπουλο Αντώνη.

Έγινε ένας συνοπτικός απολογισμός των πεπραγμένων της προηγούμενης σχολικής χρονιάς, ή οποία κρίθηκε άκρως πετυχημένη και πλούσια από πλευράς δραστηριοτήτων, δράσεων και εκδηλώσεων από το σύλλογό μας.

Στη συνέχεια αναπτύχθηκε διαλογική συζήτηση η οποία εστίασε κυρίως σε θέματα λειτουργίας του συλλόγου μας, της ιστοσελίδας μας και της ομάδας στο Facebook και πως αυτές μπορούν να αξιοποιούνται με θετικό και εποικοδομητικό τρόπο και έγινε ο προγραμματισμός για τις δραστηριότητες και το πλαίσιο που θα κινηθεί ο Σύλλογός μας για τη νέα σχολική χρονιά.

Για το μεγάλο και σοβαρό θέμα της έλλειψης δασκάλου στην Ε΄ τάξη αποφασίστηκε η στενή συνεργασία με τη διεύθυνση του σχολείου για την αποτελεσματικότερη πίεση προς τους υπεύθυνους μέχρι την οριστική επίλυση του προβλήματος.

Για το λόγο αυτό, στη Γενική μας Συνέλευση παρευρέθηκε και η διευθύντρια του σχολείου μας κα. Λιόλιου, η οποία και ενημέρωσε  τους παρευρισκόμενους γονείς για τις ενέργειες που γίνονται, καθώς επίσης και για γενικότερα θέματα του σχολείου μας που απασχολούν σοβαρά τη σχολική μας κοινότητα. (Ολοήμερο, ωράριο, κάλυψη κενών θέσεων δασκάλων ειδικοτήτων κλπ)

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας δεσμεύεται ότι για ακόμα μια χρονιά θα κάνει ότι είναι δυνατό ώστε να προσφέρει σε γονείς και παιδιά μια σειρά από δραστηριότητες και εκδηλώσεις που θα ανυψώνουν και θα αναβαθμίζουν τη σχολική ζωή και θα δημιουργούν ένα περιβάλλον ψυχαγωγίας, αθλητισμού. παιδαγωγικής ανάπτυξης, πολιτιστικής εκπαίδευσης  και καλλιτεχνικής δημιουργίας για όλους.

Επίσης σε στενή συνεργασία με τη διεύθυνση και το σύλλογο διδασκόντων του σχολειού μας, ο σύλλογος μας θα έρχεται σαν αρωγός σε κάθε πρόβλημα., μικρό ή μεγάλο, που θα ανακύπτει κάθε φορά.

 

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου