twitter
rss

Εδώ και χρόνια, ο Σύλλογός μας επιμελείται και οργανώνει τις λεγόμενες «Δραστηριότητες του Σαββάτου»

 Κάθε Σάββατο πρωί από τις 9.30 μέχρι τη 13.30 το σχολείο μας ανοίγει με ευθύνη του Συλλόγου και έμπειροι δάσκαλοι, προπονητές και καθηγητές λειτουργούν ειδικά τμήματα εξωσχολικών δραστηριοτήτων.
Συγκεκριμένα τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι
Σκάκι
Μπάσκετ – Βόλεϊ
Παραδοσιακοί & Μοντέρνοι Χοροί
Θεατρικό Παιχνίδι
Τα τελευταία χρόνια τα τμήματά μας έχουν να επιδείξουν ένα πλούσιο έργο συμμετέχοντας με εξαιρετική επιτυχία σε διασχολικά πρωταθλήματα, φεστιβάλ, ημερίδες κλπ, αποσπώντας όχι μόνο το χειροκρότημα μικρών και μεγάλων, αλλά και διακρίσεις με κύπελλα μετάλλια κλπ.

Όλοι οι δάσκαλοι είναι έμπειροι επαγγελματίες, ο καθένας στο είδος του, και δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην παιδαγωγική ανάπτυξη της κάθε δραστηριότητας ώστε μέσα από την άθληση και την ψυχαγωγία να χτίζουν τα παιδιά δυνατές προσωπικότητες και να αναπτύσσονται τα ιδιαίτερα χαρίσματα και δεξιότητες του καθενός.  

Ξεκινάμε το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 στις 9.30 π.μ.

Προεγγραφές και ενημερώσεις των γονέων από τους υπεύθυνους των τμημάτων θα γίνονται το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου  10.00  – 12.00  στο χώρο του σχολείου.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα, θα αναρτηθεί εντός των προσεχών ημερών στον πίνακα ανακοινώσεων του συλλόγου μας έξω από το σχολείο.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου