twitter
rss

Το πρώτο κουδούνι για τη σχολική χρονιά 2015-2016 χτύπησε σήμερα στις 9.30 π.μ. στο σχολείο μας, για τον καθιερωμένο αγιασμό.

Από νωρίς είχε γεμίσει το προαύλιο του σχολείου με μαθητές, γονείς και δασκάλους όπου μετά από σχεδόν 3 μήνες καλοκαιρινής ξεγνοιασιάς και ραστώνης, συναντήθηκαν πάλι, φίλοι, συμμαθητές, συνάδελφοι και γονείς για να ξεκινήσουν όλοι μαζί άλλη μια συναρπαστική χρονιά.

Μετά τον αγιασμό και τις καθιερωμένες ευχές, τα παιδιά ανέβηκαν στις τάξεις με τις δασκάλες και τους δασκάλους τους, για να παραλάβουν τα νέα τους βιβλία.

Οι γονείς είχαν την ευκαιρία μιας συνοπτικής ενημέρωσης από τη διευθύντρια κα. Λιόλιου για τον τρόπο που θα λειτουργήσει το σχολείο, τουλάχιστον για τον πρώτο καιρό, μέχρι να συμπληρωθούν όλα τα κενά, που ευτυχώς φέτος δεν είναι πολλά.

Αναλυτικά από τη Δευτέρα ισχύουν τα εξής :

Οι Α΄ και Β΄ τάξεις θα σχολάνε στις 12.25 μ.μ

ΟΙ Γ΄,Δ΄, Ε΄, Στ’  θα σχολάνε στις 1.15 μ.μ

Θα λειτουργήσει ένα κανονικό τμήμα ολοήμερου με λήξη στις 3.30 μ.μ. και 4.15 μ.μ. (ανάλογα με τη δήλωση του κάθε γονέα)

Θα λειτουργήσει επίσης ακόμα ένα μικρό τμήμα ολοήμερου με λήξη στις 2.00 μ.μ.

Για το ολοήμερο δεν υπάρχει ακόμα πρόβλεψη για ζέσταμα φαγητού, οι γονείς θα πρέπει να φροντίζουν να εφοδιάζουν τα παιδιά με ανάλογο φαγητό. Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε τη δυνατότητα και για το ζέσταμα του φαγητού, για το οποίο θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα
.
Σχετικά με το ταρτάν της αυλής και προκειμένου αυτό να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση χωρίς βλάβες και φθορές απαγορεύεται αυστηρά τα παιδιά να φοράνε ποδοσφαιρικά παπούτσια με καρφιά, καθώς και οι γονείς (μαμάδες) να αποφεύγουν τα ψηλά και μυτερά τακούνια.

Είναι ευθύνη όλων μας να διατηρήσουμε την αυλή σε καλή κατάσταση ώστε να απολαμβάνουν τα παιδιά ένα όμορφο και ασφαλή προαύλιο.

Ο Σύλλογός μας  θα σας ενημερώσει σύντομα για το φετινό πρόγραμμα των Σαββατιάτικων δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων  καθώς και για κάθε θέμα – μικρό ή μεγάλο – που  ανακύπτει κάθε φορά.

Προσβλέπουμε και ελπίζουμε στη μαζική συμμετοχή σας στις δράσεις και ανάγκες του συλλόγου γονέων, όπως κάνετε κάθε χρονιά, για να καταφέρουμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μια όμορφη, δημιουργική και συναρπαστική σχολική χρονιά !

Καλό μας ξεκίνημα !!



0 comments :

Δημοσίευση σχολίου