twitter
rss

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Σας προσκαλούμε, στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας  που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.00 μ.μ. με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
 
v  Απολογισμός των δραστηριοτήτων του Συλλόγου της περασμένης χρονιάς, οικονομικός απολογισμός.
v  Προβλήματα στη λειτουργία του σχολείου μας (Ολοήμερο, πλήρωση με διδακτικό προσωπικό, σχολικοί φύλακες, κλπ), ενημέρωση από τη διεύθυνση του σχολείου.
v  Προγραμματισμός των δραστηριοτήτων  του συλλόγου μας
v  Διάφορα θέματα που θα τεθούν σχετικά με τα προβλήματα του σχολείου και προτάσεις για την πιθανή λύση τους.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι οι δραστηριότητες του Σαββάτου θα ξεκινήσουν το Σάββατο 3 Οκτωβρίου.
Εγγραφές, ενημερώσεις κλπ θα γίνουν το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στο χώρο του σχολείου από τις 10.00 π.μ. έως τις 12.00 από τους δασκάλους των δραστηριοτήτων.
 
Χωρίς το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, το σχολείο δεν μπορεί να εκπροσωπηθεί στις αρμόδιες σχολικές επιτροπές και δεν μπορούμε να κοινοποιήσουμε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ή να έχουμε ενεργή συνεργασία με το διδακτικό προσωπικό. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι για να συνεχιστεί η λειτουργία των δραστηριοτήτων του Σαββάτου, βασική προϋπόθεση είναι η ύπαρξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
 
Όπως και εσείς, έτσι και εμείς, είμαστε εργαζόμενοι γονείς με περιορισμένο ελεύθερο χρόνο. Η προσφορά μας είναι εντελώς εθελοντική και ανιδιοτελής και σκοπεύει στην όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία του σχολείου προς όφελος όλων των παιδιών. H δική σας βοήθεια και συμπαράσταση θεωρείται πολύτιμη, ειδικά φέτος που η δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας μας, έχει άμεσο αρνητικό αντίκτυπο στην παιδεία.
 
Για να γίνουν όλα αυτά, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ και ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ η συμμετοχή σας στη Γενική Συνέλευση, καθώς και η εγγραφή σας στο Σύλλογο με πληρωμή της ετήσιας συνδρομής που και φέτος είναι 10€
 
Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας και περιμένουμε την ανταπόκριση και συμμετοχή σας

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου