twitter
rss



Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία διεξάχθηκε το Σάββατο 4 Ιουνίου το Αθλητικό Τουρνουά Φιλίας 2016 με τη συμμετοχή των σχολικών ομάδων βόλεϊ και μπάσκετ των 63ου και 46ου δημοτικών σχολείων Αθηνών.


Ένα αθλητικό τουρνουά που μετά από τόσα χρόνια που διεξάγεται έχει γίνει πλέον θεσμός. Μια γιορτή φιλίας ανάμεσα στους μαθητές των δύο σχολείων, ένα αθλητικό δρώμενο που το χαίρονται εξίσου μικροί και μεγάλοι.

Η φετινή καινοτομία του τουρνουά ήταν η συμμετοχή ομάδων από όλες τις τάξεις των σχολείων και όχι μόνο με τις μεγάλες όπως συνηθιζόταν μέχρι τώρα.

Τα παιδιά αγωνίστηκαν σε ένα παιχνίδι βόλεϊ και σε τρία παιχνίδια μπάσκετ ανάλογα με τις τάξεις και τις ηλικίες τους.

Στο αγνωστικό κομμάτι η πίτα μοιράστηκε ακριβώς στη μέση. Από δύο νίκες το κάθε σχολείο. Νικητής στο βόλεϊ και στο μπάσκετ Ε΄- Στ’ το 63ο Δ.Σ.Α. και νικητής στο μπάσκετ Α΄-Β΄ και Γ’-Δ΄ το 46 Δ.Σ.Α.

Όλα τα παιχνίδια ήταν συναρπαστικά με εναλλαγές στο σκορ, αγωνία, πάθος και κρίθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα. Τα παιδιά έδειξαν απαράμιλλο πάθος και αγνωστικό πνεύμα, ενώ ήταν χαρακτηριστική η ποιότητα του παιχνιδιού τους σε κάθε επίπεδο. Μέσα σε αθλητικά πλαίσια έδειξαν την πρόοδο που έχουν κάνει και ανέδειξαν τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στα αθλητικά τμήματα του συλλόγου μας.

Στο τέλος της εκδήλωσης και στην απονομή των επάθλων και των αναμνηστικών διπλωμάτων είχαμε μόνο νικητές! Όλα τα παιδιά ήταν χαρούμενα και ενθουσιασμένα για τη συμμετοχή τους και τις επιτυχίες τους. Ήταν μια πραγματική γιορτή φιλίας και αθλητικού «ευ αγωνίζεσθαι »   


Ο σύλλογός μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον σύλλογο γονέων του 63ου Δ.Σ.Α. και ιδιαίτερα την πρόεδρό του κα. Δήμιζα Ρουμπίνη για τη ζεστή φιλοξενία και την άψογη από όλες τις απόψεις διοργάνωση της εκδήλωσης, τον γυμναστή μας και ψυχή αυτού του τουρνουά κο. Αλέξανδρο Κατσώρα για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο και στα παιδιά μας και φυσικά στον ανυπέρβλητο κόουτς των ομάδων μας κ. Κώστα Πατσό για την προπονητική του δεξιότητα και την πολύτιμη βοήθειά του από τον πάγκο των ομάδων μας.

Σε όλα τα παιδιά και των δύο σχολείων πολλά, πολλά μπράβο από όλους μας !



0 comments :

Δημοσίευση σχολίου