twitter
rss



Από τον Α.Ο. ΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ λάβαμε την πιο κάτω επιστολή – πρόσκληση για τη διοργάνωση θερινού Camp, την οποία και σας παραθέτουμε.

Μετά τον περιορισμό του Δήμου Αθηναίων για μία μόνο περίοδο συμμετοχής των παιδιών μας στο Camp της Γκράβας, η ΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ δίνει λύση με ένα πολύ προσιτό κόστος. 

Όλα τα παιδιά από 4 έως 14 ετών, μπορούν να συμμετάσχουν στο καλοκαιρινό αθλητικό CAMP που θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Αττικού Άλσους για 4 εβδομάδες από την Τρίτη 21 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 15 Ιουλίου.
Μέσα από την αθλητική κατασκήνωση του Α.Ο. ΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με πολλά αθλήματα χάρη στους έμπειρους γυμναστές του συλλόγου μας, θα αγαπήσουν τον αθλητισμό, θα κοινωνικοποιηθούν και θα διασκεδάσουν με τα ατελείωτα παιχνίδια μας. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, μπαντμιντον, κινητικά παιχνίδια αλλά και άλλες δραστηριότητες όπως κουκλοθέατρο, επιτραπέζια παιχνίδια και κατασκευές, θα γεμίσουν δημιουργικά όλες τις μέρες του CAMP.
Στηριζόμενοι στην μεγάλη εμπειρία των ανθρώπων του συλλόγου και τη βαθιά γνώση στις ανάγκες των παιδιών κάθε ηλικίας, ο Α.Ο. ΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ συνεχίζει την παράδοση του στο πεδίο του καλοκαιρινού αθλητικού camp και αυτή τη χρονιά.

Τηλ. Επικοινωνίας : 6936659429 / 6972717115 / 210 8623072



0 comments :

Δημοσίευση σχολίου