twitter
rss



Μια ξεχωριστή, όμορφη, ξέγνοιαστη και διασκεδαστική ημέρα περάσαμε χθες, όλοι όσοι βρεθήκαμε στην ετήσια ημερήσια εκδρομή του συλλόγου μας στο Γραμματικό Αττικής και στις εγκαταστάσεις του Sportsvillage.

Από νωρίς το πρωί συγκεντρωθήκαμε στο σχολείο και ξεκινήσαμε με δυο πούλμαν για τον προορισμό μας που ευτυχώς δεν ήταν ιδιαίτερα μακριά, σε κάτι περισσότερο από μία ώρα βρισκόμασταν στις καταπράσινες εγκαταστάσεις του Sportsvillage.

Ένα αληθινό χωριό μας περίμενε εκεί, πρόθυμο και φιλόξενο να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη και κάθε γούστο. Έτσι τα παιδιά ξεχύθηκαν αμέσως να εξερευνήσουν και να απολαύσουν μια σειρά από όμορφες και ψυχαγωγικές δραστηριότητες μέσα στη φύση.

Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, beach volley, μίνι γκολφ, τοίχος αναρρίχησης, τένις, υπαίθριο σκάκι, πινγκ πονγκ ήταν μερικά από αυτά και τα παιδιά δεν άφησαν κανένα χωρίς να το επισκεφθούν και να το ευχαριστηθούν στο έπακρο.

Φυσικά και οι γονείς δεν πήγαν πίσω, διοργανώθηκαν πρωταθλήματα μπάσκετ μπαμπάδων, βόλεϊ μαμάδων αλλά και μικτά παιχνίδια  με μαμάδες και παιδιά. Ευτυχώς υπήρχε συνεχής  ιατρική παρακολούθηση και φροντίδα για να αποτρέψει τα διαφαινόμενα καρδιακά επεισόδια από την υπερπροσπάθεια των μπαμπάδων να συναγωνιστούν τα παιδιά !

Το μεσημέρι μας βρήκε όλους , γονείς και παιδιά, σε μια τεράστια παρέα με άφθονα μεζεδάκια, παγωμένες μπύρες, αναψυκτικά και άλλα εδέσματα να απολαμβάνουμε τη δροσερή σκιά, και την χαλαρή ραστώνη του μεσημεριού. Το κλίμα ήταν απολύτως χαλαρωτικό και ευδιάθετο και δεν έλειψε μέχρι και ο υπνάκος για μερικούς κάτω από τα σκιερά φύλλα ενός πλατανου.

Η επιστροφή μας βρήκε όλους γλυκά κουρασμένους και απολύτως ικανοποιημένους και ευχαριστημένους που μπορέσαμε και περάσαμε μια όμορφη ημέρα όλοι μαζί κοντά στη φύση, στα παιδιά μας, στις παρέες μας και στους φίλους μας.

Σας ευχαριστούμε όλους! Για την καλή σας διάθεση, για την άψογη συνεργασία σε όλα, για την παρουσία και τη συμμετοχή σας στην εκδρομή μας και πάνω απ΄ όλα για την ποιότητα των σχέσεων που καλλιεργείται και χτίζεται μέσα από τέτοιου είδους εκδηλώσεις !

Και του χρόνου !!


 

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου