twitter
rss



Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο από εκδηλώσεις, αθλητικές συναντήσεις, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις είχαμε τη χαρά να περάσουμε μαζί με τον σύλλογό μας.

Το Σάββατο το απόγευμα σε μια μεγάλη βραδιά, στο κατάμεστο θέατρο ΕΚΣΤΑΝ που αποδείχθηκε τελικά μικρό για να μας χωρέσει όλους, δόθηκε η συναυλία των The Dreamers, της πολυφωνικής μας χορωδίας και αμέσως μετά ανέβηκε η θεατρική μας παράσταση αφιερωμένη στους γονείς, φίλους και θεατρόφιλους που ήρθαν από νωρίς για να την παρακολουθήσουν.

Η Αγγελική Ζήκα, η δασκάλα της χορωδίας μας, είχε ετοιμάσει μαζί με τα παιδιά ένα μουσικό πρόγραμμα που μας άφησε όλους άφωνους !

Μια πανδαισία ηχητικών χρωμάτων, μια μουσικοκινητική παράσταση, ένα ταξίδι σε χώρες, τόπους και τοπία. Τραγούδια και μουσικές που σε ταξίδευαν, σε διασκέδαζαν, σε  προβλημάτιζαν.

Και όλα αυτό μόνο με τις φωνές των παιδιών !

Χωρίς άλλες πηγές ήχου, χωρίς μουσικές, χωρίς υποστήριξη. Μόνο με τις μελωδίες έτσι όπως έβγαιναν από τα άγουρα λαρύγγια τους, με τη δύναμη της δικής τους φωνής και φυσικά με τον τρόπο που τους δίδαξε όλη τη χρονιά η Αγγελική.

Επαναλαμβάνουμε… μείναμε άφωνοι !!!

Παιδιά τα θερμά μας συγχαρητήρια !

Αγγελική σε ευχαριστούμε !

Φωτογραφίες από τη συναυλία μας, μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ.. και εδώ 

Στη συνέχεια η θεατρική μας ομάδα παρουσίασε τρία διηγήματα του μεγάλου Ρώσου συγγραφέα Αντον Τσέχωφ ειδικά διασκευασμένα για το θέατρο.


Μια παράσταση που είχε ήδη ανέβει για τα παιδιά του σχολείου μας τις προηγούμενες ημέρες  στο θέατρο της Γκράβας και τώρα ήρθε η στιγμή να παρουσιαστεί και σε όλους εμάς.

Αναλυτική παρουσίαση της παράστασης μπορείτε να δείτε εδώ, εμείς απλά θα πούμε ότι η θεατρική μας ομάδα και η δασκάλα των παιδιών κα. Ολυμπία Παγουλάτου, παρουσίασαν ένα θέαμα υψηλού επιπέδου, μια παράσταση ολοκληρωμένη και δομημένη, ένα θέαμα που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους
.
Πραγματικά αγωνιούμε και ανυπομονούμε για το επόμενο βήμα, για την επόμεη παράσταση του μαθητικού μας θιάσου !

Φωτογραφίες από τη παράσταση, μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ.. και εδώ

Τέλος την Κυριακή το απόγευμα οι αθλητικές ομάδες μπάσκετ του σχολείου μας επισκέφθηκαν το 41ο δημοτικό σχολείο Αθηνών, στο Γκύζη, ανταποκρινόμενες σε σχετική πρόσκληση που τους  απεύθυναν για τη συμμετοχή τους σε ένα αθλητικό τουρνουά ανάμεσα στις ομάδες των δύο σχολείων.

Ήταν μια δύσκολη αποστολή εκτός έδρας, με τα προγνωστικά εναντίον μας. Οι ομάδες του 41ου Δ.Σ.Α. θεωρούνταν φαβορί και επίσης η ομάδα των μεγάλων παιδιών (Ε΄- Στ΄) του σχολείου μας προερχόταν από ήττα και η ψυχολογία της δεν ήταν και η καλύτερη.

Κι όμως….

Ενάντια σε όλα τα προγνωστικά, τα παιδιά έδειξαν σιδερένια θέληση και αξιοθαύμαστη αντοχή και δύναμη. 

Σε ένα γήπεδο που έπαιζαν για πρώτη φορά, και οι τρεις ομάδες μας πέτυχαν μεγάλες νίκες ! 

Συναρπαστικά παιχνίδια όλα, με ανατροπές και θέαμα υψηλού επιπέδου, με έναν αντίπαλο δυνατό και τεχνικά καταρτισμένο αλλά τελικά αδύναμο να ανατρέψει την πίστη και την αθλητική δεινότητα των παιδιών μας.

Τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια ! 

Ο προπονητής μας κος. Πατσός δίκαια έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά το τέλος του τουρνουά, οι επιλογές του και το υποδειγματικό του κοουτσάρισμα έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα και δεν σταμάτησε να δίνει συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την μεγάλη επιτυχία τους.

Ο σύλλογός μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον σύλλογο γονέων του 41ου Δ.Σ.Α. για την πρόσκληση και της ζεστή τους φιλοξενία, τον γυμναστή μας κο Αλέξανδρο Κατσώρα για την ευγενική του μεσολάβηση στην πραγματοποίηση αυτού του τουρνουά και φυσικά …

Σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν πολλά, πολλά μπράβο !!

Φωτογραφίες από το τουρνουά, μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ.. και εδώ






0 comments :

Δημοσίευση σχολίου