twitter
rss



Με δύο όμορφες γιορτές αποχαιρέτησε τη σχολική χρονιά το σχολείο μας και υποδέχθηκε το καλοκαίρι που έχει μπει για τα καλά.


Πρώτα, ο σύλλογός μας τη Δευτέρα 13 Ιουνίου το απόγευμα διοργάνωσε την καθιερωμένη γιορτή λήξης και το αποχαιρετιστήριο πάρτι της Στ΄ τάξης στο προαύλιο του σχολείου.

Πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί από νωρίς για να χαρεί τις χορευτικές επιδείξεις των παιδιών που φέτος πραγματικά εντυπωσίασαν.

Παραδοσιακοί χοροί από όλα τα μέρη της Ελλάδας, Ηπειρώτικα, νησιώτικα, Κρητικά αλλά και συρτάκι καθώς και πλήθος μοντέρνων χορών περιλάμβανε το πρόγραμμα ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους.

Είχαμε τις βραβεύσεις όλων των παιδιών που συμμετείχαν στα τμήματα των δραστηριοτήτων του συλλόγου μας καθώς και τις απονομές των μεταλλείων στους νικητές του πρωταθλήματος σκακιού του σχολείου.

Είχαμε επίσης πλούσια δώρα στη λαχειοφόρο αγορά μας, πεντανόστιμα σουβλάκια στην ψησταριά μας, παγωμένες μπύρες, αναψυκτικά, κέφι, τραγούδι, χορό κ.λ.π.

Πάνω απ’ όλα όμως, είχαμε τα αγαπημένα μας παιδιά της Στ΄ τάξης που βρέθηκαν για τελευταία φορά όλα μαζί στο χώρο του σχολείου τους. Γεμάτα αναμνήσεις, προσδοκίες και αγωνία για τη νέα τους διαδρομή, χόρεψαν, τραγούδησαν, γλέντησαν αγκαλιασμένα και έδωσαν υποσχέσεις παντοτινής φιλίας μεταξύ τους.

Οι ευχές μας, η σκέψη μας θα τα συνοδεύει πάντα και με χαρά θα τους περιμένουμε να επιστρέφουν κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες στο μικρό τους σχολείο, στην πρώτη τους αγάπη όπως λέει και το τραγούδι που τους αφιερώνουμε..

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε
τα χέρια θα περάσουμε στους ώμους
παλιά τραγούδια για να θυμηθούμε
ονόματα και βλέμματα και δρόμους…

Την επόμενη ημέρα Τρίτη 14 Ιουνίου ήταν η σειρά του σχολείου να αποχαιρετήσει τη σχολική χρονιά με μια όμορφη όσο και διαφορετική γιορτή σε σχέση με αυτό που έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια.

Το σχολείο μας με τη βοήθεια και την ενεργή υποστήριξη και συμμετοχή του δασκάλου μουσικής, είχε διοργανώσει μια μικρή συναυλία !

Απολαύσαμε κονσέρτα με κιθάρες, πιάνο, Κρητική λύρα, λαούτο, φλογέρες όλα παιγμένα αριστοτεχνικά από τους μαθητές μας, τραγούδια Ελληνικά και ξένα σε μια πανδαισία ήχων, μουσικής, τραγουδιού και καλλιτεχνικής ανάτασης.

Ειδική αναφορά πρέπει να κάνουμε στα αθλητικά και καλλιτεχνικά δρώμενα των παιδιών όπως το υπέροχο θεατρικό του Σαίξπηρ με αγγλική απόδοση, αλλά και τα τόσο διασκεδαστικά αθλητικά παιχνίδια.

Ήταν μια χρονιά που θα τη θυμόμαστε..

Μια πλούσια σχολική χρονιά, με πλήθος δραστηριοτήτων, επιτυχιών και επιτευγμάτων.

Τώρα ήρθε η ώρα της ξεκούρασης για τα παιδιά μας, οι διακοπές, οι παραλίες, το παιχνίδι, η ξεγνοιασιά τα περιμένει για να τους δώσει την απαραίτητη ώθηση για την επόμενη χρονιά.

Ως τότε όμως έχουμε καιρό..

Καλό καλοκαίρι σε όλους !!




0 comments :

Δημοσίευση σχολίου